Tortitas de salvado

Tortitas de salvado

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Tortitas de salvado. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tortitas de salvado is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. Tortitas de salvado is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tortitas de salvado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortitas de salvado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Tortitas de salvado using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Estas son unas "tortitas" que quizá tengan los mismos ingredientes que otras o se hagan de la misma forma. No lo sé. Lo que si sé es que yo las hago a mi manera y les he puesto de nombre: "Sopapitas". Todo esto empezó por querer hacer un "pan" para mi desayuno que fuera muy sano. Pensé en ingredientes sin refinar (de ahí el afrecho, que es la cáscara del grano de trigo desmenuzada por la molienda). Este afrecho que se consigue muy barato en supermercados o agroveterinarias (por ser un producto que se emplea para alimentar animales) es el famoso "salvado" con unas magníficas propiedades por el aporte de fibra, vitaminas y minerales.
El problema es que no se puede conseguir hacer una masa con este solo ingrediente. Es así que fui probando diferentes mezclas hasta llegar a la que actualmente uso y que paso a reseñar

Ingredients and spices that need to be Get to make Tortitas de salvado:

  1. 300 g afrecho (salvado)
  2. 100 g harina de maíz
  3. 3-4 cucharadas aceite
  4. Sal (o azúcar) a gusto
  5. Agua tibia

Instructions to make to make Tortitas de salvado

  1. Ponemos el salvado en un recipiente hondo. A continuación la harina de maíz.
  2. Mezclamos y agregamos sal o azúcar, según preferencia. Luego un chorro de aceite y agua tibia suficiente para humedecer la mezcla hasta que sea amasable. Amasamos hasta lograr una pasta homogénea y consistente.
  3. Con una cuchara sacamos una "bocha" de esta pasta que luego moldearemos con las manos sobre una tabla. Mientras tanto ponemos a calentar la paila o la plancha.
  4. Cuando ya tenemos unas cuantas tortitas, las echamos sobre la paila caliente y en unos cuantos minutos se empiezan a tostar por debajo. Es ahí cuando las volteamos y en pocos minutos más tendremos unas deliciosas Sopapitas. Listas para comer!
  5. .Se les puede agregar algún otro cereal, como ser avena, sésamo, etc. Y por supuesto untarlas con mermelada o mantequilla. A gusto del consumidor!
  6. Con estas cantidades de ingredientes se puede hacer 24 Sopapitas aproximadamente.

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or even more components or is a little bit essentially zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for newbies you don't require to learn them but just if you master some easy food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Speedy Tortitas de salvado. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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